Icopal.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her

Smartere og penere piper

icopal-vision-systemIcopals nye monteringssystem for stålpiper gir raskere montering og et penere resultat. Skjemmende skjøtebånd er historie.

Icopal er en av landets fremste produsenter av piper, og særlig produktene i stål har vært populære. Dette både fordi pipene har kommet med den høyeste kvaliteten både på ytterrøret og innerrøret, og fordi helheten har fremstått elegant og funksjonell.

Nytt av året er et system som gir raskere og enklere montering, og et penere visuelt resultat ved at synlige skjøtebånd ikke lenger er nødvendig. Monteringen er nær som et rør i rør system der den ene delen føres inn i den andre. Det gir et mer nøyaktig resultat og kortere montering med færre finjusteringer.

- Det er en trend at kundene ønsker at peisen skal være en del av interiøret. Dette har også vært førende for videreutviklingen der vi har ønsket å tilby kundene penere visuelle løsninger, og sikre enklere og bedre arbeidsvilkår for de som monterer, sier Asbjørn Jønland som er salgsdirektør i Icopal.

- De nye pipene er noe av det slankeste som er på markedet og man slipper skjøtebåndene mellom de ulike pipedelene, sier Jønland.

Med Icopal Stålpipe kan du montere ildsted akkurat der du vil. Stålpipen har god trekk og passer til alle typer brensel. Det nye konseptet kommer i første omgang som toppmontert, senere for bakmontert. Produktene er tilgjengelig hos byggevareforhandlere.

Les mer om Icopals sortiment her

icopal-vision-deler