Icopal.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her

Ny tidsriktig shingel fra Icopal

icopal-shingel

Icopals nye takshingel har skifer-utseende og større byggehøyde enn andre shingeltyper. Overflaten med skifer farge, rette linjer og størrelsen gjør Beito-modellen spesielt egnet til større hytter og hus.
 
Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind. Takshingel er et solid takbelegg med lang tradisjon i Norge. Det er raskt å legge og har lang levetid. 
 
Takshingel type Beito har med sin størrelse og moderne skiferfarge det riktige utrykket for større hytter og hus. De rette linjene passer til både tradisjonelt bygde hytter og hus med moderne utseende.
 
- Beito har rett farge til mange av de mest populære fargene hus og hytter beises i nå. Spesielt godt passer den grå Beito-shingelen til de som har valgt en mørk beis til hytta eller huset, sier salgsdirektør Asbjørn Jønland i Icopal.
 
Kort leggetid – lang levetid
Nyheten har byggehøyde på 230mm, de eksisterende modellene har 134mm og 143mm.
 
icopal-takshingel-beito- Beito shingel har fått et oppdatert uttrykk som passer veldig godt til både hytter og moderne hus. Vi tror den vil bli populær og gleder oss til å se hvordan den blir tatt i bruk. De store platene gir både et flott utseende og gjør at leggingen går raskere, sier Jønland.
 
Beito kan legges på fall ned til 15 grader. Takshingelen er robust og slitesterk og består blant annet av SBS-asfalt og ekte skifer. Det unike klebesystemet til Icopal takshingel gjør taket tett og sikrer umiddelbar nedklebing. Når taket legges er det ingen folie som må rives av før montering, noe som reduserer avfall ved taktekkingen. 
 
Icopal takshingel leveres i flere farger og mønstre, se oversikt på produktsiden.
Forventet levetid på Icopal takshingel er over 30 år, og Icopal gir produktgaranti på hele 20 år.