Icopal.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her

Ny sjef for marketing og produkter i Icopal

Jørn Davidsen får nye oppgaver i Icopal. Fra juni blir han Product Marketing Manager og selskapet får med dette en leder med lang bransjeerfaring og solid kunnskap om merkevarebygging.
 
Jorn-DavidsenAdministrerende direktør Håkan Magnusson i Icopal lette ikke lenge da han skulle finne ny leder for marketing og produkter. Fra egen ledergruppe flyttes Jørn Davidsen fra stillingen som avdelingsleder for proffsalg til å ta over som Product Marketing Manager. Rune Børli forfremmes og tar over ansvaret for selskapets proffkunder.
 
- Jørn Davidsen var mitt soleklare førstevalg da jeg skulle fylle en så viktig post i ledergruppen. Han har mye kunnskap om markedet og bred erfaring med ledelse, salg og markedsføring. Vår solide merkevare er i de tryggeste hender, sier Magnusson.
 
Davidsen er svært entusiastisk for de nye oppgavene og for å videreføre selskapets stolte tradisjoner innen markedskommunikasjon.
 
- Icopals posisjon i Norge har vært solid i over 125 år. Det er en anerkjent og solid merkevare som på den ene siden kjennetegnes av robusthet og tradisjon, og innovasjon i form av smartere løsninger på den andre. Jeg er svært stolt over å få ansvaret for å videreføre Icopals gode navn og rykte i det norske markedet, og viktigste mål er å legge til rette for en markedskommunikasjon der målet er å gjøre kundene gode. Til dette kreves smarte digitale løsninger der det blir enklere å være partner med- og kunde av Icopal, sier Davidsen.
 
Davidsen startet i Icopal i 2014 og har lang fartstid i byggenæringen. Han jobbet i 14 år med å etablere og bygge opp Litex som merkevare. Han har også 14 års erfaring med ledelse og markedsføring fra grafisk bransje, og startet karrieren som befal i forsvaret. Han har også vært sterkt involvert i idretten gjennom blant annet styreverv i Larvik Håndballklubb.
 
rune-borliRune Børli blir salgssjef for proffmarkedet.
Han har lang ledererfaring og dessuten markedskunnskap rundt tak og entreprisemarkedet. Med en fortid som produktsjef og KAM i Icopal har han dermed de beste forutsetninger for å styrke selskapets satsning mot- og støtte for proffkunder, og særlig aktører innen vei og infrastrukturmarkedet. Han har jobbet i Icopal i fem år, og før dette i Norges Byggskole som avdelingsleder.
 
- Rune Børli har lang erfaring innen proffsalg og kjenner avdelingen og markedet godt. Han jobber hardt, er faglig dyktig og er en meget kompetent fagmann som vil sikre sine kolleger og kunder den beste oppfølgingen og den tryggeste veiledningen. Han var et naturlig valg som Davidsens erstatter, sier Magnusson.