Icopal.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her

Gjør det enklere å bygge uteplassen

 
Icopals nye Plot Zoom-system gjør det raskere og enklere å bygge flotte terrasser og uterom. Særlig proffer og flinke selvbyggere vil raskt erfare den store nytteverdien.

icopal-plot-zoom-trehelleIcopal Plot Zoom har flere tiårs fartstid fra Mellom-Europa. Det består av justerbare sokler i hardplast som fungerer som fundament når man bygger terrasse eller legger steinfliser og heller. Det kan også brukes til å støtte opp midlertidige konstruksjoner.

- De som har bygd terrasser og uteplasser vet at den mest kompliserte jobben ligger i å få fundamentet stabilt, i riktig helling eller i vater. Finjusteringer tar gjerne timer, særlig for de som ikke er håndverkere. Vårt nye konsept er en venn i nøden for selvbyggere og gjør at alle enkelt får underlaget i vater, eller i hellingen man ønsker. Proffen kommer raskere i mål med et system som gir større kvalitet og robusthet for kunden, sier Asbjørn Jønland som er salgsdirektør i Icopal.

De som har en treterrasse som skriker etter modernisering kan bruke Plot Zoom som fundament for nytt dekke av tre, skiferheller eller fliser.

- Plot Zoom gjør det enklere og raskere å få til et proft resultat. Det er enkelt å bruke og beveger seg ikke på samme måte som for eksempel treverk. Man kan justere høyden også etter at fundamentet og hellene er lagt, sier Jønland.

icopal-plot-zoom-bjelkelagNår man skal legge bjelkelag kan man raskt klikke på en egen bjelkesko. Høyden justeres underveis med et enkelt system som gjør det raskt å få til et perfekt avrettet bjelkelag. Andre fordeler er at systemet er stabilt selv ved store høyder, det tåler høy belastning, konstruksjonen får en bæring som sikrer at det holder seg i samme posisjon over lang tid, justeringer kan gjøres fra både siden og toppen, og bruksområdene hemmes kun av kreativiteten. Plot Zoom skaper også et hulrom under konstruksjonen der man kan skjule vannslanger, rør, kabler og lignende.

- Det kan faktisk også brukes innendørs for å skjule kabler, rør og installasjoner i gulv, sier Jønland.

Plot Zoom er tilgjengelig hos-/kan bestilles fra større byggevareforhandlere over hele landet. Det kommer i tre størrelser: 40-60 mm, 60-100 mm og 100-140 mm. I tillegg kan inntil seks skjøteringer brukes for å gi 240 mm ekstra i byggehøyde.

Plot Zoom produktside


icopal-plot-zoom-produktoversikt