Icopal.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her

Icopal ansetter ny salgsdirektør

 
Icopals nye salgsdirektør for forhandlersalg er hentet fra egne rekker.
Asbjørn Jønlands mål er at Icopal skal tilføre norske byggevareforhandlere engasjement, kunnskap og de mest kvalitetstunge løsningene for norske forhold.


asbjorn-jonland-icopalAsbjørn Jønland har jobbet med salg og salgsledelse i Icopal siden 2000, og var før dette i en rekke andre salgsstillinger i samme bransje. Han er i dag salgssjef for region nord og tiltrer den nye stillingen 1. desember.

- Vi har kjørt en grundig ansettelsesprosess. Da dette er en av de absolutt viktigste rollene i selskapet, er det avgjørende å finne rett person til de mange viktige oppgavene, sier norgessjef i Icopal, Håkan Magnusson som legger til at denne rollen har ansvar for en stor del av produktomsetningen i selskapet.

- Asbjørn ble oppfordret til å søke stillingen fordi vi hadde stor tro på at han ville hevde seg. Han har lang fartstid i selskapet og kan kategoriseres som en «ekte Icopaler». Selv om vi målte han opp mot sterke eksterne kandidater, var det lite tvil om at en intern forfremmelse var det riktige valget, sier Magnusson.

Jønland uttrykker både glede og forventning over oppgavene han har i vente. Han mener det er særlig viktig å fokusere på enda mer kompetansebygging og kunnskapsoverføring både internt og mot selgere hos forhandlerne/kjedene.

- Jeg har vært i Icopal i 15 år og har hele tiden fått spennende og utviklende oppgaver. Når jeg skal ta på meg mer ansvar er det betryggende å vite at jeg har mange flinke kolleger jeg kan støtte meg på, samt at Icopal uten tvil har byggebransjens mest kompetente og fremoverlente salgsteam. Vi skal være den beste partneren for kunnskapssultne forhandlere over hele landet, sier Jønland.

Han fremhever at enda flere krav og regler, samt enda mer utfordrende klima setter enda større krav til at kundene velger de riktige kvalitetsløsningene.

- Mitt mål er å skape fornøyde Icopal-ambassadører både internt og blant forhandlere, og at alle får forutsetningene for å gi de beste rådene om de mest egnede produktene og løsningene for tette bygg. Icopal skal være bransjens fremste premissgiver, sier Jønland.
 
Om Icopal
Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer, som takpanner, takrenner, vindsperrer, piper, grunnplater m.m., for bygg og anlegg. Icopal as ble grunnlagt i 1895 på Fjellhamar med navnet Fjeldhammer Brug. Icopal er i dag medlem i det internasjonale Icopalkonsernet med hovedkontor i København og med selskaper i mange land i Europa og USA. Konsernet er Europas største og mest kompetente tilbyder av løsninger for tette tak. Icopal er en «multi-material supplier» og leverer både bitumen og PVC-produkter.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Asbjørn Jønland
asbjorn.jonland@icopal.com
970 27 636
 
Andreas Thue,
kommunikasjonsrådgiver for Icopal
andreas@iteo.no
99 15 33 34