Icopal.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her
image

Velkommen til Icopal!

Icopal er markedsledende innen produkter og tjenester til beskyttelse av bygninger og konstruksjoner over og under bakken.

Vi utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer som tak, takrenner, piper, grunnplater m.m. for boliger, bygg og anlegg.

Icopal AS er Norges ledende leverandør av produkter til såvel skrå- som flate tak. Icopal takshingel og Icopal Decra takpanner er velkjente produkter til tekking av skrå tak, mens Icopals velkjente asfalt takbelegg er dominerende innen tekking av flate tak. Icopal er også leverandør av en rekke andre kvalitetsbyggevarer, som Takrenner, Grunnplater, Elementpiper, Vindsperrer, Undertak, Glassrekkverk og Radonsperrer. Våre produkter distribueres gjennom byggevarekjedene og selges over hele landet.

Icopals takselskap, IcopalTak AS, er størst på tekking av flate tak i Norge. Virksomheten med sine mange avdelinger dekker hele landet, med unntak av de tre nordligste fylkene. IcopalTak as er landets største takentreprenør.

Som medlem i det internasjonale Icopalkonsernet med hovedkontor i København og med selskaper i mange land i Europa og USA, er vi sikret at vi til enhver tid følger med i utviklingen av produkter og metoder innenfor våre virksomhetsområder.

Icopal as ble grunnlagt i 1895 på Fjellhamar med navnet Fjeldhammer Brug. Dette var navnet på virksomheten helt til det ble endret ved 100 års jubileet i 1995.